choose language :
en
De Brabanthallen
's-Hertogenbosch

Persbericht

Persbericht

 Een terugblik: Champignondagen 2019 “Spotlight on Mushrooms”

 ’s-Hertogenbosch / Nederland stond in de week van 22 mei tot en met 24 mei geheel in het teken van paddenstoelen. Met de Internationale Champignondagen op de kalender, kregen we als land de gehele mondiale paddenstoelensector op bezoek.

Champignondagen

De 35ste editie van deze International vakbeurs vond wederom plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Dit evenement was ook dit jaar weer een uitgelezen gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en kennis van de nieuwste ontwikkelingen op te doen. Ook dit jaar is de Champignondagen weer gegroeid zowel in aantal exposanten als in het aantal m2 beurs als in aantal bezoekers. Tijdens de Champignondagen presenteerden 115 standhouders hun producten diensten en/of services aan de bezoekers. Hiervan waren 53 internationale standhouders. Een recordaantal van 3.282 bezoekers uit 83 verschillende landen bezochten deze editie van de Champignondagen.

Ambassador of the Mushroom Industry Award

Tijdens de Champignondagen vond voor de derde keer de uitreiking van de ‘Ambassador of the Mushroom Industry Award’ plaats. Tijdens het Welkomst Event op 22 mei werden deze awards uitgereikt aan Magda Verfaillie van Mycelia, Johan Baars van Wageningen University & Research Center, Anton Sonnenberg Wageningen University & Research Center, Ko Hooijmans Voorzitter Vakgroep Paddenstoelen van L.T.O. Nederland en Jan Klerken van Scelta Mushroom in Venlo.

  

Op verzoek kunnen rechtenvrije foto’s van het evenement ter beschikking gesteld worden.

______________________
Noot voor de redactie: Libéma Exhibitions and Events organiseert de Champignondagen in opdracht van de Stichting Champignondagen. Neem voor meer informatie contact op met Piet Lempens +31 654315666, piet@hooymanssubstrates.com  of Anoeska Hagenstein, Project Manager, info@champignondagen.nl, telefoon +31 639699110.