choose language :
en
De Brabanthallen
's-Hertogenbosch

Over Champignondagen

Champignondagen 2019: De ontmoetingsplek voor proffesionals in de de paddenstoelenbranche!

Van 22-24 mei 2019 werden de Champignondagen voor de 35ste keer georganiseerd in de Brabanthallen, 's-Hertogenbosch. Dit evenement is voor de paddenstoelenbranche een uitgelezen gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en kennis van de nieuwste ontwikkelingen op te doen.

Klik hier voor een impressie van de Champignondagen 2019.


Locatie
Brabanthallen
Diezekade 2, 5222 AK
’s-Hertogenbosch
Nederland

Bezoekers en deelnemers
Ook in 2019 was de Champignondagen weer gegroeid zowel in aantal exposanten als in het aantal m2 beurs als in aantal bezoekers. Tijdens de Champignondagen presenteerden 115 standhouders hun producten diensten en/of services aan de bezoekers. Hiervan waren 53 internationale standhouders. Een recordaantal van 3.282 bezoekers uit 83 verschillende landen bezochten deze editie van de Champignondagen. 

Ambassador of the Mushroom Industry Award
Tijdens de Champignondagen vond voor de derde keer de uitreiking van de ‘Ambassador of the Mushroom Industry Award’ plaats. Tijdens het Welkomst Event op 22 mei werden deze awards uitgereikt aan Magda Verfaillie van Mycelia, Johan Baars van Wageningen University & Research Center, Anton Sonnenberg Wageningen University & Research Center, Ko Hooijmans Voorzitter Vakgroep Paddenstoelen van L.T.O. Nederland en Jan Klerken van Scelta Mushroom in Venlo.

Mocht u vragen hebben over de Champignondagen, dan kunt u contact opnemen met het projectteam, Femke Willems en Anoeska Hagenstein. Wij zijn u graag van dienst.

T +31 (0) 6 52 49 85 68

T +31 (0) 6 39 69 91 10

E info@champignondagen.nl