choose language :
en
22 | 23 | 24 mei 2019
De Brabanthallen
's-Hertogenbosch

Faq

Algemeen

Waar vindt de Champignondagen 2019 plaats?
De Champignondagen 2019 vindt plaats in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch, te Nederland. Het adres is Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch.

Wanneer vindt de Champignondagen 2019 plaats?
De Champignondagen 2019 vindt plaats van woensdag 22 t/m vrijdag 24 mei 2019.

Wanneer vindt het Welkomst Event plaats?
Op woensdag 22 mei 2019, vindt aan het einde van de beursdag het Welkomst Event plaats. Iedereen is van harte welkom. Dit evenement is gratis.

Wat is het programma in 2019?
Voor een blik op het programma van 2019, klik hier voor een impressie en meer informatie.

Wat is de Champignondagen 2019?
De Champignondagen is een vakbeurs voor paddenstoelentelers, managers en ontwikkelaars de ideale kans om zichzelf te presenteren met hun diensten en producten, voornamelijk wat betreft de laatste ontwikkelingen in paddenstoelenteelt. De champignondagen wordt traditioneel bezocht door een internationaal publiek uit o.a. de volgende landen: Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Engeland, Schotland, Ierland, Polen, Rusland en China.
De Champignondagen biedt een zakelijk platform waar u als beslisser en betrokkene uit de paddenstoelenbranche informatie en inspiratie zal vinden om tot een weloverwogen investering te komen.

Hoeveelste editie is de Champignondagen in 2019?
De Champignondagen wordt voor de 35e keer georganiseerd in 2019.

Enkele Facts & Figures 2016
87 Exposanten, waarvan 26 buitenlandse, hebben tijdens deze unieke Internationale vakbeurs de nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten gepresenteerd aan de bezoekers. In totaal bezochten ruim 2.600 bezoekers uit 78 landen de Champignondagen. Zij werden ontvangen door ruim 500 personen stand bemensing. Samen dus meer dan 3.100 industrie professionals.

Veelgestelde vragen over bezoekersregistratie en het bezoeken van de beurs

  1. Wat kost de entree? Entree is gratis indien u zich voor registreert. De deadline is 20 mei 2019. Daarna zijn de kosten Euro 75 onsite.
  2. Waar kan ik me voorregisteren voor een bezoek aan de Champignondagen 2019? U kunt zich inschrijven via deze pagina.
  3. Wat moet ik doen als ik meerdere dagen de Champignondagen 2019 wil bezoeken? U kunt met het ticket de beurs meerdere dagen bezoeken, Het ticket is alle dagen geldig.
  4. Wat gebeurd er als ik mijn ticket ben vergeten, maar me wel heb voor geregistreerd? U kunt zich dan melden bij één van de balies. Uw naam wordt dan opgezocht in het systeem, en dan kunt u de Champignondagen 2019 alsnog bezoeken. Er moet wel rekening worden gehouden met eventuele vertraging.
  5. Is het mogelijk om in één keer mijn collega's te registreren? Registreren is persoonlijk en uniek. Iedereen dient zichzelf dus voor te registreren. Wel is het zo dat bepaalde veldinhoud wordt onthouden (waaronder bedrijfsgegevens). Op het moment dat iemand de tweede collega aanmeldt, zijn de bedrijfsgegevens (zoals het adres) al ingevuld. U hoeft dan alleen nog u persoonlijke gegevens in te vullen.

Bereikbaarheid

Is de Champignondagen 2019 met de auto te bereiken?
De Brabanthallen zijn uitstekend te bereiken met de auto. Er zijn 4.000 parkeerplaatsen (tegen betaling). Daarnaast wordt de route naar de Brabanthallen uitstekend aangegeven. Klik hier voor meer informatie.

Hoe bereik ik de Champignondagen 2019 met het openbaar vervoer?
Indien u met het openbaar vervoer wilt komen dan dient u uw reis te plannen vanaf uw vertrekpunt naar station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf het station is het 20 minuten lopen naar de Brabanthallen, ook rijdt er een bus naar de Brabanthallen. Klik hier voor meer informatie.


Verblijf

Is het mogelijk om een hotel in de buurt te vinden tijdens mijn bezoek aan de Champignondagen?
U kunt uw verblijf tijdens de Champignondagen aangenaam maken door een hotel te boeken in de buurt. Wij hebben voor u enkele hotels geselecteerd, met speciale tarieven voor bezoekers en deelnemers van de Champignondagen. Klik hier voor meer informatie.

Is ’s-Hertogenbosch een leuke stad om te bezichtigen?
’s-Hertogenbosch is in 2010 uitgeroepen tot de meest gastvrije stad van Nederland. Er zijn diverse manieren en bezichtigingen die de moeite waard zijn. Klik hier voor meer informatie.

Exposanten

Moeten exposanten zich voor registreren?
Nee. Exposanten kunnen via het handboek exposanten badges aanvragen, waarmee men gedurende de Champignondagen 2019 de beursvloer op en af kan.

Hoe kan ik mij inschrijven om te exposeren op de Champignondagen 2019?
U kunt contact opnemen met de organisatie van de Champignondagen via email: info@champignondagen.nl of via Femke Willems +31 (0) 6 52 49 85 68. 

Faciliteiten

Waar kan ik tijdens de Champignondagen 2019 iets eten en drinken?
Op de beursvloer zijn er verschillende eet- en drink gelegenheden waar u terecht kunt voor een uitgebreide maaltijd of snel iets tussendoor.

Is er een garderobe aanwezig?
De garderobe bevindt zich in de entree van de Champignondagen 2019. U kunt hier uw jas en/of bagage tegen betaling afgeven.

Kan ik pinnen bij de Brabanthallen?
Bij de Brabanthallen is een pinautomaat aanwezig in de Centrale Entree.

Mag ik foto's maken op de beurs?
Leuke ideeën neemt u natuurlijk graag mee naar huis. Daarom is het handig om een camera mee te nemen. Fotograferen mag dus in principe, maar vraag het wel altijd even aan de deelnemer als je een specifiek product of een speciale presentatie wilt vastleggen. Professionele fotografen dienen zich te accrediteren via de organisatie van de Champignondagen 2019.

Is het beursterrein rolstoelvriendelijk?
De Champignondagen 2019 hebben brede gangpaden, die goed begaanbaar zijn voor rolstoelen.

Zijn er voorzieningen voor minder validen?
De Brabanthallen beschikt over toiletten voor gehandicapten.

Organisatie

Wie organiseert de Champignondagen 2019?
De Champigondagen 2019 wordt georganiseerd door Champignon Exhibitions BV/Libéma exhibitions i.s.m. Hagenstein Exhibition Management in opdracht van de Stichting Champignondagen.

Waar kan ik tijdens de Champignondagen 2019 meer informatie krijgen?
Voor meer informatie kunt u terecht bij het organisatiekantoor van de Champignondagen 2019. U kunt ook een email sturen naar: info@champignondagen.nl