choose language :
en
De Brabanthallen
's-Hertogenbosch

Champignondagen 2019 “Spotlight on Mushrooms”

22 Mei – 24 Mei
Brabanthallen – ’s Hertogenbosch – Nederland

De Nederlandse champignonindustrie staat bekend en is een van de grootste spelers in de champignonindustrie wereldwijd! De Champignondagen is het perfecte platform voor Nederlandse en Internationale bedrijven om hun technologieën en diensten te presenteren en om de nieuwste informatie en inzichten te verkrijgen.
De organisatoren (Stichting Champignondagen) verwachten een aanwezigheid van meer dan 3.000 professionals uit allerlei landen.

Klik hier voor een filmpje over het thema van de Champignondagen 2019

35 editie van de Champignondagen
Graag willen wij u mededelen dat de 35e editie van de Champignondagen 2019 zal plaatsvinden van woensdag 22 mei tot en met vrijdag 24 mei 2019 in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch, Nederland. De commissie van deze beurs is recent veranderd en bestaat op dit moment uit: Piet Lempens (voorzitter), Ko Hooijmans (Penningmeester), Wout van Lieshout, Jan Arts van Vullings Systemen en Koert Pleunis van Pleunis Mushrooms. Graag willen wij Peter Christiaens en Paul Weigl bedanken voor hun jarenlange inzet en de bijzonder prettige manier van samenwerken nogmaals benadrukken. De organisatie van de beurs wordt wederom verzorgd door Hagenstein Exhibition Management, Anoeska Hagenstein en Femke Willems.