choose language :
en
22 | 23 | 24 mei 2019
De Brabanthallen
's-Hertogenbosch

Bezoekers

In 2016 vond de 34st editie van de Champignondagen plaats. Bedankt voor uw komst.

Er waren weer veel exposanten van de vorige editie aanwezig, maar daarnaast konden we ook vele nieuwe exposanten verwelkomen. Samen hebben ze voor een schitterende beurs gezorgd.

Onmiskenbaar breidt de teelt van paddenstoelen zich uit over de wereld. Een breed assortiment van champignons en verschillende andere soorten wordt in steeds meer landen zichtbaar. Zeer uiteenlopende teeltsystemen met een grote variatie in grondstoffen (vaak organische reststoffen) worden gebruikt om de productie mogelijk te maken. Het levert een rijk scala aan gezonde, lekkere paddenstoelen op. Tijdens de Champignondagen presenteerden 87 standhouders hun producten diensten en/of services aan de bezoekers. Hiervan waren 26 internationale standhouders. Een record aantal van 2839 bezoekers uit 78 landen bezochten deze editie van de Champignondagen.

Programma Champignondagen 2016

Welkomst Event 2016
Op de woensdag, 1 juni, was van 17:00 tot 21:00 uur wederom het Welkomst Event georganiseerd. Tijdens dit event kregen alle bezoekers en deelnemers een hapje en een drankje. Daarnaast was Dhr. Hein Deprez, nu Executive Chairman Greenyard Foods, ooit zelfstandig champignonkweker uitgenodigd om een lezing te verzorgen.

Dhr. Deprez heeft deze avond zijn ervaring en inzicht met ons gedeeld onder de titel: ‘Wat ik leerde als champignonkweker vormde de basis voor Greenyard Foods’.


Ambassador of the Mushroom Industry Award 2016
Tijdens het Welkomst Event wederom de “Ambassador of the Mushroom Industry Award” uitgereikt.

Het doel van de uitreiking van de ‘Ambassador of the Mushroom Industry Award’ is:

  • Een publieke waardering voor personen met een grote verdienste voor de paddenstoelensector.
  • Het stimuleren van commitment aan de paddenstoelensector.
  • Het positief bijdragen aan het imago van de paddenstoelensector.

Tijdens de Champignondagen 2016 vond voor de tweede keer de uitreiking van de ‘Ambassador of the Mushroom Industry Award’ plaats.
Deze award is uitgereikt aan Roel Dreve van Global Roel Media en Henk van den Top, van het bedrijf Van Den Top Machinebouw BV. Wij willen hen van harte feliciteren.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over deze beurs, neemt u dan s.v.p. contact op met het projectteam via e-mail adres info@champignondagen.nl. Wij zijn u graag van dienst.

 

Global Mushroom Diner
Op 2 juni werd samen met het ISMS in de Brabanthallen het Global Mushroom Diner georganiseerd. Bezoekers van het ISMS en bezoekers / exposanten van de Champignondagen konden een avond lang, onder het genot van muziek, genieten van heerlijk diner.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde editie van de Champignondagen 2016!