:
nl en
22 | 23 | 24 2019
De Brabanthallen
's-Hertogenbosch

Ambassador of the Mushroom Industry Award

Woensdag na de show wordt het Welkomst Event voor exposanten, bezoekers en pers georganiseerd. Evenals voorgaande editie zal er een speciale gastspreker zijn, die later dit jaar wordt aangekondigd.


Tijdens het Welkomst Event wordt voor de derde keer de  ‘Ambassador of the Mushroom Industry Award’ uitgereikt. Deze award is bedoeld voor diegene die als ware ambassadeur bijdraagt aan een positieve uitstraling van de paddenstoelensector. Heeft u een potentiele kandidaat voor deze award, dan kunt u deze met naam en motivatie mailen naar info@champignondagen.nl.

De avond wordt afgesloten met een heerlijk buffet. Bezoekers, standhouders en hun partners zijn allen van harte welkom en de deelname is gratis. Een perfect moment om met vakgenoten bij te praten.

Tijdens de Champignondagen 2016 is de ‘Ambassador of the Mushroom Industry Award’ uitgereikt aan Roel Dreve en Henk van den Top.

Tijdens de Champignondagen 2013 is de ‘Ambassador of the Mushroom Industry Award’ uitgereikt aan Wout van Lieshout, Peter Zandboer en Roel Seubring.