NL EN

Ambassador of the Mushroom Industry Award 

Om de mensen in de paddenstoelen sector voor het harde werk te belonen, wordt voor de tweede keer de ‘Ambassador of the Mushroom Industry Award’ uitgereikt tijdens de 34ste editie van de Champignondagen.  

Voor wie is deze award bedoeld?  Dagelijks zijn er vele personen die het (in)direct mogelijk maken dat de consument dagelijks de keuze krijgt uit een gevarieerd aanbod aan overheerlijke paddenstoelen. Er zijn ook mensen wiens initiatieven het eigen bedrijfsbelang overstijgen. Wiens inzet vitale impulsen oplevert voor de gehele branche. Als ware ambassadeurs dragen ze bij aan een positieve uitstraling van onze paddenstoelensector, die er zonder hen wellicht heel anders had uitgezien. De Stichting Champignondagen wil graag deze mensen belonen voor hun grote verdiensten voor de sector met de ‘Ambassador of the Mushroom Industry Award’.

Wat is het doel van de ‘Ambassador of the Mushroom Industry Award’?

  • Een publieke waardering voor personen met een grote verdienste voor de paddenstoelensector.
  • Het stimuleren van commitment aan de paddenstoelensector.
  • Het positief bijdragen aan het imago van de paddenstoelensector.

Kandidaten

Kandidaten dienen schriftelijk te worden voorgedragen vanuit de paddenstoelensector aan het bestuur van De Stichting van de Champignondagen. De kandidaatstelling dient uitgebreid gemotiveerd te worden. De kandidaatstelling zal vertrouwelijk behandeld worden en er zal dan ook op geen enkele wijze over gecommuniceerd worden.

Procedure

De winnaar van de Ambassador of the Mushroom Industry Award zal bepaald worden door het bestuur van De Stichting Champignondagen en zal bekend gemaakt worden tijdens het Welkomst Event van De Champignondagen 2016 in Den Bosch. 

Champignondagen 2016 - ‘Ambassador of the Mushroom Industry Award’

Tijdens de Champignondagen 2016 vond voor de tweede keer de uitreiking van de ‘Ambassador of the Mushroom Industry Award’ plaats. Tijdens het Welkomst Event op 1 juni werd deze award uitgereikt aan Roel Dreve, Mushroom Business en Henk van den Top, van den Top Machinebouw BV.

Bestuur en organisatie team willen de winnaars van deze award van harte feliciteren!

Mushroom Days